Un documental ressegueix la nova vida de Xavi a Qatar

Xavi Hernández en un moment del rodatge
Xavi Hernández en un moment del rodatge | Foto: TV3
La Torre
27 de desembre del 2016

Dilluns, a les 21.55h i a TV3, Xavi Hernández obre les portes de casa seva a Marcats per Xavi i ensenya la seva nova vida a Doha, on conviu amb els seus tres germans que l'acompanyen en la seva nova etapa. A més de jugar a l'Al-Sadd, Xavi aprofita la seva estada a Qatar per formar-se, amb un objectiu ben clar, arribar a ser entrenador i complir el seu somni de tornar un dia alCamp Nou.

Al llarg del documental es repassen alguns dels moments més destacats i més emotius del seu últim any al Barça, que té el seu punt final amb la Champions de Berlín i el triplet del 2015. També s'explica com van viure aquesta final els amics de Xavi, perquè en aquest documental descobrim la importància que té per ell la seva colla, els seus incondicionals, aquells que han estat al seu costat des de ben petit, els amics de l'escola que l'han acompanyat des del primer dia de la seva carrera esportiva. I, sobretot, es podrà veure l'emoció del Xavi i de la seva dona, la Núria, davant del naixement de l'Àsia, la seva primera filla, que naixerà a Doha a finals de desembre.

Entre d'altres, en el documental, hi apareixen Pep Guardiola, Luis Enrique, Leo Messi, Andrés Iniesta, Joaquim Hernández i  Maria Mercè Creus (pares del Xavi) i l'Àlex, l'Òscar i l'Ariadna, els seus tres germans.