Tancar el Visquem Terrassa és una puntada de peu al dret a la informació

L'alcalde Jordi Ballart lamenta que una moció presentada pel PP i amb el suport de TeC, ERC i C's acabi amb la publicació de la revista municipal, en funcionament des del 1984

per La Torre, 24 de desembre de 2015 a les 11:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de 1984, a totes les llars de la ciutat hi arriba el Visquem Terrassa. És una revista gratuïta que publica l'Ajuntament i que, al llarg de tots aquests anys, ha informat puntualment a la ciutadania no només sobre l'acció del Govern municipal, sinó també sobre les infinites propostes culturals i d'oci que ofereix la nostra ciutat. La revista donava espai a tots els grups polítics presents a l'Ajuntament perquè expressessin lliurement la seva opinió, com no pot ser d'altra manera. I oferia un aparador a les entitats de la ciutat, que hi tenien el seu espai per presentar-se i explicar els seus objectius. 

Doncs bé, en el darrer ple municipal el Partit Popular va aconseguir el que feia anys que cobejava: carregar-se la partida del pressupost destinada a la publicació del Visquem. I ho va aconseguir, atenció, amb el vot favorable i per sorpresa de Terrassa en Comú, ERC i Ciutadans.


Amb aquesta puntada de peu al dret a la informació, amb aquesta jugada inexplicable i cínica, ens veiem obligats a posar fi a una capçalera històrica. Ja m'explicarà algú com Terrassa en Comú i ERC justificaran al seu electorat que s'han aliat amb el PP per carregar-se l'únic mitjà d'informació públic escrit de Terrassa. Ho hauran d'explicar als seus electors i als milers de terrassencs que no els voten, i que ara es quedaran sense rebre a les seves bústies el tradicional Visquem Terrassa i el Sortim!

Tot el meu suport al gran equip de professionals que ha fet possible fins avui la publicació del Visquem. La seva feina ha estat exemplar. I també a tots els professionals i empreses externes que feien possible la impressió i l'edició de la revista. 

 

Participació