Es presenta el futur Camp d'Hoquei Municipal de Matadepera

La Torre
24 de desembre del 2015
Mireia Solsona amb Ivan Tibau i el regidor Quico Sala
Mireia Solsona amb Ivan Tibau i el regidor Quico Sala | Foto: Matadepera.cat

Mireia Solsona amb Ivan Tibau i el regidor Quico Sala Foto: Matadepera.cat


Aquest dimecres la seu de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues, ha acollit la presentació del nou Camp d’Hoquei Municipal de Matadepera. Ha estat amb l’Alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d’Esports Quico Sala que l’han presentat a Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya, que ha mostrat la seva satisfacció per "projecte tan engrescador".

El projecte, a càrrec de l’empresa GMG Plans i Projectes, s’ha refet aquestes últimes setmanes incorporant al document la reubicació de l’aparcament existent al Mas Sot, que es traslladarà a la zona més propera al Bosc de les Farigoles. En el projecte s’inclou, a més de la construcció del propi terreny de joc reglamentari, la xarxa de reg, l’enllumenat, la jardineria, les tanques perimetrals, la urbanització de l’entorn i dels accessos a la instal·lació, a més d’aquest nou aparcament. “Aquest és un equipament llargament reivindicat, i que estarà a disposició del Matadepera 88, una entitat amb gairebé 30 anys d’història promovent aquest esport entre els nens i joves del poble”, recorda el Regidor d’Esports, Quico Sala.

Aquesta nova instal·lació esportiva, realitzada conjuntament per la Regidoria d'Obres, és previst que es comenci a construir a finals del proper any 2016, i ja compta amb una primera partida econòmica de 164.000 euros, uns diners que arribaran gràcies a la Diputació de Barcelona. En principi, és previst que s’aprovi en el ple de finals del mes de gener, previst pel dia 25.