El programa Divendres torna a Matadepera

Bona part del programa estarà centrat en les Festes de Sant Sebastià

Nació Digital
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:27h
El magazine de TV3 Divendres, que s’emet de dilluns a divendres a la tarda, serà a Matadepera els dies 18, 19 i 20 de gener, coincidint amb les Festes de Sant Sebastià. Serà la segona vegada que el programa visitarà el nostre poble: al gener del 2012 i també per a les festes, van visitar Matadepera entrevistant al meteoròleg Francesc Mauri, al periodista Toni Padilla, format a Matadepera Ràdio, al cuiner Albert Vintró, Carme Serrat i el taller de plaques, i al periodista Pere Mas, entre d’altres, informa Matadepera.cat

En aquesta ocasió bona part del programa també estarà centrat en les festes, però també es tractaran altres temes d’interès del municipi. 

"Divendres" compta amb diferents col·laboradors, reporters i convidats que participen cada dia al programa buscant el to positiu i un punt de vista optimista de l’actualitat. L'espai va començar les emissions el mes de setembre de 2009 i actualment està presentat per Helena Garcia Melero. Pel que fa a l'exterior, Espartac Peran lidera un equip on hi intervenen Màrius Serra, que recopila les seves "Paraules en ruta", Pep Nogué que apropa els productes de proximitat de cada lloc, i David Balaguer, que amb la seva "selfie" particular viu de primera mà algunes de les recomanacions.