La CUP Terrassa pressiona perquè JxSi proposi un nom alternatiu a Mas

Els cupaires egarencs consideren que els resultats del 20-D reforça la "necessitat" de plantejar un altre president i estenen la mà a En Comú Podem

La Torre
21 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:09h
La CUP de Terrassa s'afegeix a l'emplaçament a Junts pel Sí, llançat per la CUP a nivell nacional, per a cloure el procés de converses amb una presidència alternativa a Artur Mas que pugui generar "un ampli consens". Per als cupaires egarencs, aquesta petició resulta "evident" atesos els "bons resultats" de les formacions d'esquerres i autodeterministes assolides aquest 20-D a les eleccions generals, tant d'ERC i com d'En Comú Podem.

De fet, "ara queda palès que Artur Mas no només és una persona que no genera consens, si no que tampoc no representa la majoria d'esquerres catalana", ha explicat aquest dilluns la regidora Maria Sirvent. Des de la CUP també avisen que si l'oferta de Junts pel Sí varia respecte al nom proposat, resulta "evident que aquest nou nom tindrà més possibilitats que sigui acceptada per a la militància en l'Assemblea Nacional del pròxim 27 de desembre". D'altra banda, davant del suport obtingut per En Comú Podem, des de la CUP els "animem i emplacem a sumar-se al procés constituent cap a la República Catalana".