Creu Roja Terrassa repartirà joguines a 1.500 infants

El material busca material per nens de 600 famílies en situació de vulnerabilitat

La Torre
18 de desembre del 2015
Actualitzat a les 15:06h
Creu Roja Joventut inicia aquest cap de setmana els primers actes de suport a aquesta 37ena campanya de joguines que porta per lema “Hi ha moltes joguines noves. Tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat!”.

L'entitat humanitària preveu repartir joguines a 1.500 infants (unes 600 famílies) en situació de vulnerabilitat durant aquestes festes a Terrassa i a 30.000 a tot Catalunya. Amb la campanya de joguines no només es cerca que cap infant es quedi sense joguines la nit de reis sinó també mobilitzar al màxim de persones i entitats per a que entre tots siguem capaços de donar resposta a aquesta necessitat social, així com que aquesta resposta sigui compartir el que tenim i no donar allò que ja no volem, és per això que es demana també que les joguines siguin noves.
 
Ja fa setmanes que diverses escoles i instituts de la ciutat participen a la campanya fent recollides de joguines entre els alumnes i els més grans participant activament en la selecció i embalatge de les joguines que es lliuraran fins al 5 de gener. Aquest diumenge 20 de desembre es celebren simultàniament a les 11 hores dues exhibicions esportives per recollir joguines: al Recinte Firal de Terrassa el Terrassa Sport Dance i al poliesportiu de Can Jofresa el centre Street Dance. En ambdues exhibicions l’entrada serà una joguina nova.
 
Per segon any consecutiu el Club Natació Terrassa s’ha adherit a la campanya com a punt de recollida de joguines noves, a més enguany des del White Padel Festival (campionat de pàdel) que es realitza al Club Natació Terrassa des del 14 al 20 de desembre al Club Natació Terrassa, també recolliran joguines noves entre els participants.
 
El 3 de gener la penya Supporters Gol Nord amb el suport del Terrassa FC donarà entrades gratuïtes per al partit d’aquell mateix dia a qui acudeixi a l’estadi olímpic de Terrassa amb una joguina nova per a la campanya de joguines, a partir de les 11,30h.