L'Ajuntament oferirà 55 cursos de formació professionalitzadora

La Torre
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:40h
Els cursos, gratuïts per als usuaris, tenen un cost de 745.432,50 euros
Els cursos, gratuïts per als usuaris, tenen un cost de 745.432,50 euros | Foto: A.T.

Els cursos, gratuïts per als usuaris, tenen un cost total de 745.432,50 euros Foto: A.T.


El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha presentat aquest dijous el programa de formació professionalitzada de l’Ajuntament de Terrassa per al 2016.
 
L’Ajuntament ha vist aprovades totes les sol·licituds de formació professionalitzadora per a l’any 2016 que ha demanat a la Generalitat. L’oferta serà de 17 itineraris de formació per a l’obtenció de certificats de professionalitat formats per 51 cursos, més 4 cursos en l’especialitat d’anglès, amb la qual cosa 825 persones es podran beneficiar d’un total de 55 accions formatives. L’Ajuntament ha aconseguit un increment d’un 250% dels cursos per a l’obtenció de certificats de professionalitat atorgats l’any passat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que es van limitar a 6 formats per 18 cursos.
 
Els cursos, gratuïts per als usuaris, engloben un total de 10.430 hores d’impartició i tenen un cost total de 745.432,50€. Tots els itineraris formatius complets inclouen el mòdul de pràctiques a empreses i en finalitzar els alumnes obtenen una acreditació total del Certificat de Professionalitat.

El Servei d’Ocupació de Terrassa ja ha obert el període d’inscripció de la formació, que es pot fer a través de la Seu Electrònica del web municipal, o bé presencialment, a l’edifici de Foment de Terrassa, Ctra. de Martorell, 95. La formació se centra en les següents àrees d’especialització: Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Administració i Gestió, Informàtica i Comunicacions, Química, Seguretat i Medi Ambient, Serveis Socioculturals i a la comunitat  i Serveis de Bar i Cafeteria.