Txell Miras a la Business of Design de Hong Kong

La Torre
19 de desembre del 2015
La dissenyadora matadeperenca Txell Miras ha estat una de les convidades de la darrera edició de la Business of Design Week, que va tenir lloc a Hong Kong, entre el 30 de novembre i el 5 de desembre passat, informa Matadepera.cat.

Entre els representants de Barcelona convidats, Miras va compartir cartell amb figures tan destacades com Javier Mariscal (director d’art i artista i dissenyador pluridisciplinari), Ventura Barba (director executiu del Festival Sónar), Jordi Faulí (arquitecte director i coordinador de la Sagrada Família), Benedetta Tagliabue (cofundadora i CEO de Enric Miralles Foundation) o el també dissenyador de moda Josep Abril, entre d’altres personalitats. 

La Business of Design Week (BODW) és un esdeveniment organitzat pel Centre de Disseny de Hong Kong des de l’any 2002. Cada any, la BODW concentra les figures més rellevants i influents del món del disseny, així com del món dels negocis, per tal que serveixin d’inspiració per als professionals de la regió. Alhora, l’esdeveniment representa una plataforma de treball i d’intercanvi d’idees, així com de cooperació empresarial. Actualment, el BODW representa l’esdeveniment més rellevant a la zona asiàtica pel que fa al disseny, la innovació i les marques.