La Torre sorteja entrades per anar a veure el nou espectacle de Joan Pera

La Torre
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:20h
Joan Pera torna al Kursaal aquest dimecres
Joan Pera torna al Kursaal aquest dimecres
La Torre sorteja una entrada doble per l'espectacle de teatre de Joan Pera Fer riure és un art. La funció tindrà lloc el divendres 18 de desembre a les 21h al Centre Cultural de Terrassa.

Fer riure és un art celebra els 50 anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l’art de fer riure. L’aplaudit actor intenta donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals?



Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, 17 de desembre, a les 23:00 hores. 
- A l'endemà La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.