Demanen la imputació de Pere Navarro per tràfic d'influències

En el marc del cas Mercuri, la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció sol·licita que declarin com a testimonis l'ex director de "La Vanguardia", Josep Antich, i el propietari del Grup Godó, Javier Godó

Redacció
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 18:04h
A l'exalcalde de Terrassa se l'acusa d'un presumpte delicte de tràfic d'influències
A l'exalcalde de Terrassa se l'acusa d'un presumpte delicte de tràfic d'influències | Foto: Toni Fages

Navarro en la seva darrera intervenció com a regidor a l'Ajuntament de Terrassa Foto: Toni Fages


La Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció ha sol·licitat aquest dimecres la imputació de Pere Navarro, exprimer secretari del PSC, per un presumpte delicte de tràfic d'influències en la peça 29 del cas Mercuri, que investiga les pressions que haurien patit membres del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) en la concessió d'una llicència a l'empresari fundador de Canal Català, Nicola Pedrazzoli.

El mateix Pedrazzoli, l'ex alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i Jaume Collboni, líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, ja estan imputats en aquesta peça. La plataforma considera que Navarro hauria participat en les gestions efectuades per Bustos davant dels membres del CAC per aconseguir la concessió.

A més, Sabadell Lliure de Corrupció sol·licita que se citi a declarar com a testimonis un presentador de Canal Català, l'ex director de La Vanguardia, Josep Antich, i el propietari del Grup Godó, Javier Godó. Testimonis que, per l'entitat, són "essencials" per separar "els que pretenien la concessió d'un nou canal de televisió autonòmica i dels de l'ampliació i lloguer de la freqüència del RAC 105 TV, propietat del Grup Godó".