David Castillo presenta la seva obra poètica a la llibreria Synusia

Serà aquest dijous on l'autor farà un recorregut per tres dècades de producció literària

La Torre
17 de desembre del 2015
Aquest dijous a les vuit del vespre a la Llibreria Synusia, hi haurà un recorregut per l'ampli espectre de poemes de David Castillo i Buïls amb la presència de l'autor. Des de Game over a Doble zero.

David Castillo i Buïls periodista, crític, novel·lista i poeta. Des de molt jove ha desenvolupat un incansable paper com a activista cultural, que l'ha portat a aglutinar els cercles alternatius ia organitzar i dirigir els festivals de poesia i els suplements culturals de major difusió. Va començar a destacar com a poeta la dècada dels anys 1970 amb publicacions clandestines i contraculturals, tot i que la seva primera obra publicada, tota una declaració de principis, va ser la biografia de Bob Dylan, l'any 1992. Tres anys abans havia estat l'antòleg de Ser del segle, que va reunir les principals veus de la generació dels 80. Li van seguir una sèrie de poemaris entre els quals destaca Game over, amb què va guanyar el premi Carles Riba. A continuació va iniciar una etapa com a prosista amb novel·les com El cel de l'infern i No miris enrere. Ha sigut organitzador de diferents cicles poètics i fundador i director de la Setmana de la Poesia de Barcelona des del 1997. D'altra banda, publica articles i ressenyes literàries gairebé des dels seus inicis. Des de 1989 dirigeix el suplement de cultura d'El Punt Avui. Va ser director durant vuit anys de la revista Lletra de canvi.

Amb la presentació de aquest recorregut es dóna continuïtat al Cicle de Poesia al Candela organitzat per Synusia i L'Embarral.