Joan Pera celebra 50 anys de professió amb una masterclass a Terrassa

En el monòleg descobrim la cara més íntima de l'actor, on explica anècdotes de la seva carrera a dalt i a darrere de l'escenari amb personatges com Paco Morán o Joan Capri

La Torre
17 de desembre del 2015
Joan Pera porta el seu monòleg Fer riure és un art aquest divendres al Centre Cultural Terrassa. L'espectacle celebra els 50 anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l'art de fer riure. L’aplaudit actor intenta donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals?

Amb la seva comicitat habitual, Pera dissecciona amb molt d’humor alguns dels passatges de la vida quotidiana, i es pregunta fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat sovint per fer-nos riure. Al llarg d’aquest monòleg descobrim també el Pera més íntim -revela alguns dels seus trucs actorals- i el més nostàlgic, explicant anècdotes de la seva carrera sobre escenes a dalt i a darrere de l’escenari amb personatges com Paco Morán o Joan Capri.

Les dades

JOAN PERA
Fer riure és un art
Dia: Divendres, 18 de desembre, a les 21h.
Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340
Preu: 16 € anticipada / 18€ taquilla 
Més informació 
Venda localitats: www.fundacioct.cat · 902 180 677 (dimecres a dissabte de 16h a 21h)