C's critica que a Terrassa es prioritzi la cultura davant la inversió i l'educació

Javier González afirma que PSC i CiU presenten uns "pressupostos insensibles" a les demandes dels egarencs i on l'àrea de cultura "triplica" el pressupost a desenvolupament economic

La Torre
15 de desembre del 2015
El portaveu de Ciutadans (C's) Terrassa, Javier González, ha informat que el grup municipal rebutjarà els pròxims pressupostos municipals, ja que "les noves ordenances fiscals no deixen respirar a les classes mitges i treballadores". A més, ha lamentat que "PSC i CIU avancen en el seu projecte de pressupostos insensibles a les demandes dels ciutadans que mai cobren una beca o una subvenció".

El portaveu de C's Terrassa ha manifestat que "no entenem com l'àrea de cultura tripliqui el pressupost de l'àrea de desenvolupament econòmic". I ha afegit "per a fer política social cal generar riquesa, d'aquí el nostre interès a fer propostes de dinamització econòmica", i ha matisat "la cultura també és motor, però la inversió o l'educació han de ser prioritats".

Així mateix, Javier González ha expressat que "és fàcil demanar més diners al contribuent, mentre que és més difícil millorar la gestió". I ha apuntat que, "la ciutat sortirà perdent si l'alcalde Jordi Ballart aprova els pressupostos amb els seus col·legues que han col·locat a Terrassa en l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)", i ha raonat "si el PSC segueix governant sense un rumb centrat, deixaran caure la ciutat en la cultura assistencialista, perdrem de vista les potencialitats econòmiques existents i col·locaran Terrassa en l'excentricitat".