La PAH Terrassa entra en campanya

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca dur a terme una acció informativa "sobre quins són els partits que no defensen les seves 5 exigències

per Lluïsa Tarrida , 14 de desembre de 2015 a les 12:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La PAH Terrassa va aconseguir en el passat ple de novembre exposar la seva campanya a nivell estatal anomenada Les 5 de la PAH. La interpel·lació cap als partits amb representació a l'Ajuntament va tenir bona resposta i va comptar amb el suport explícit de la CUP, CDC, ERC, Terrassa en Comú i PSC. C's i PP es van abstenir.

Ara, aquest dilluns, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Terrassa -i també de les PAH d'arreu de l'Estat- ha dut a terme una acció informativa sobre en què consisteix la nova campanya i quines són les cinc exigències: Dació en pagament retroactiva; Lloguer assequible; Stop desnonaments; Habitatge social; i Subministraments garantits. L'objectiu d'aquesta acció ha estat "informar a la ciutadania de quins partits no inclouen el seu programa electoral aquestes cinc reivindicacions".

 

Comunicat d'àmbit estatal de l'acció d'aquest dilluns

A la nostra ciutat, la PAH ha fet iniciat la ruta davant de les seus d'UGT i CCOO per tot seguit desplaçar-se fins a la seu del Partit Popular, a la rambla d'Ègara, i també del PSC, a la Rasa:
 

 

Participació