CaixaBank i Secot impulsen la competitivitat de les microempreses

L’acord inclou un ampli programa amb una nova línia de productes i serveis al Vallès Occidental

La Torre
13 de desembre del 2015
El Director del Centre d’ Institucions de CaixaBank de la Direcció Territorial de Barcelona, Javier Garcia Hornos, i el president de Secot Barcelona, Daniel Cañardo Blasco, han signat un acord de col·laboració. Inclou una nova línia de productes i serveis de CaixaBank dirigida, en exclusiva a les persones assessorades per la Secot per tal de beneficiar a emprenedors, autònoms i microempreses vallesanes. en el desenvolupament de les seves activitats socials, corporatives o comercials.

A més, en el marc d’aquest convenir, CaixaBank oferirà cursos, seminaris tècnics, conferències i reunions formatives per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau pel funcionament de les empreses vallesanes. Ambdues entitats mantindran una relació estreta al llarg de la vigència del present conveni i establiran, de forma conjunta, les accions i iniciatives que es considerin adients en benefici de les empreses de la demarcació.

El suport financer a les empreses, tant en la seva activitat internacional com en el negoci en general, és un dels objectius prioritaris de CaixaBank. L’entitat financera va llançar l’any passat un programa adreçat als comerços, autònoms, professionals i microempreses, CaixaNegocis, per oferir un servei personalitzat a través d’un equip de 2.600 gestors especialitzats , que treballen arreu de l’Estat a través d’una xarxa de més de 5.200 oficines i 105 centres d’empreses.

Secot és una associació sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública, l’activitat de la qual és la consulta, orientació i tutoria dirigida a emprenedors, autònoms, pimes i microempreses. Els Assessors de Secot presten el servei a títol voluntari i gratuït. Els seus voluntaris són els Sèniors, Socis de Ple Dret de SECOT, professionals qualificats jubilats, prejubilats o en actiu que, amb esperit altruista, desitgen oferir la seva experiència i coneixements en gestió empresarial a els qui ho necessiten. Els Sèniors assessoren de forma confidencial analitzant, oferint el seu diagnòstic i proposant accions per al desenvolupament empresarial, donant resposta a les preguntes QUINES fer; QUAN, COM i a ON dirigir-se.