El Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis representa Els Pastorets

L'actuació comptarà amb la col·laboració d'alumnes i professors del Conservatori de Terrassa

La Torre
11 de desembre del 2015
Actualitzat a les 7:51h
El Teatre principal acollirà avui la representació de la popular obra teatral nadalenca Els Pastorets” a càrrec dels integrants del Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa de Prodis.

L’obra, ja una tradició per a l’entitat social terrassenca, tanca el programa d’actes de la commemoració del 25è aniversari del centre de paràlisi cerebral que s’ha celebrat durant tot aquest any 2015.

Prop de 25 persones del Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa, actuaran al Teatre Principal en una representació plena de màgia i il·lusió. Els actors, que porten mesos preparant l’estrena, han estat també els responsables, juntament amb els seus monitors, de l’adaptació del guió, de la creació dels decorats, del seu muntatge i de les gravacions realitzades per a l’obra.

En aquesta ocasió, i en motiu del tancament del programa “Vint-i-cinc anys rodant”, la representació comptarà amb la col·laboració d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa, que acompanyaran l’actuació.

Dia: 11 de desembre de 2015
Hora: 18:00h
Lloc: Teatre Principal de Terrassa (Plaça Maragall, 2)