Art, disseny i objectes únics a l'Encimbellament de Terrassa

Una trentena d'artistes mostraran els seus darrers treballs aquest cap de setmana

La Torre
11 de desembre del 2015
El dies 12 i 13 de desembre l’Encimbellament omplirà Terrassa d’art, disseny, mobles i objectes únics. Es tracta de la primera edició d’una festa, que tindrà lloc al despatx RGA arquitectes (carrer Montserrat, 95) i que pretén visibilitzar l’obra dels artistes contemporanis i proposar alternatives úniques i especials per als regals de nadal.

Alguns dels artistes presents seran Immanol Buisán, Cristina Capella, Juan Carlos Estudillo, Rosana Fontanet, Josep González, Uwe Geest, Jordi Munill, Irene Pérez, Esther Ramón, Susana Requena i Joan Ignasi Ros entre d’altres.

L’Encimbellament és un projectes coordinat per Estudi Tigomigo i l’artista plàstica Rosanna Fontanet, amb la col·laboració de l’estudi d’arquitectura RGA Arquitectes. El seu objectiu és "obrir una finestra per visibilitzar els artistes contemporanis egarencs i de fora. Una oportunitat per regalar cultura en aquestes festes i conèixer les darreres creacions dels artistes egarencs". Els visitants podran trobar obres a partir de 40 euros.