Viladecavalls organitza la Gran Piràmide Alimentària

Enguany s’ha preparat per col·laborar amb La Marató de TV3

La Torre
10 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:48h
El dissabte 12 de desembre a un quart de set i a la plaça de la vila es durà a terme un dels actes centrals de “Viladecavalls un poble saludable” quan s’activi la Gran Piràmide Alimentària que aquest any s’ha preparat per col·laborar amb la marató de TV3 que enguany tracta les malalties metabòliques.

Moltes d’aquestes malalties apareixen quan el nostre cos no pot regular els nutrients que obtenim a través del menjar. Són afeccions cròniques i sovint afecten molts òrgans del cos, provocant diverses complicacions. A més de seguir una bona dieta i fer exercici, en alguns casos requereix prendre algun medicament o fins i tot recórrer a la cirurgia.

Seguir una dieta saludable i educar en la diversitat alimentària, ens pot ajudar a evitar patir moltes malalties, i per aquest motiu aprendrem plegats, gràcies a aquesta gran piràmide, quins aliments hem de prendre regularment i quins altres s’han de consumir de forma ocasional o fins i tot limitar-ne el consum.

Com participar d’aquest gran acte? Durant les darreres setmanes els infants dels diversos centres educatius de Viladecavalls i entitats del municipi han elaborat “aliments de cartolina” els quals es posaran a la venda al preu de 2 euros cadascuna.

Aquests aliments s’aniran col·locant dissabte 12 a la gran estructura que es col·locarà a la plaça de la Vila. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració del Grup D19. A més d’aquest gran acte principal amb el qual Viladecavalls aportarà el seu granet de sorra a La Marató de TV3, durant tota la tarda hi haurà un gran nombre d’activitats de les quals volem fer partícips a tota la ciutadania i que podeu consultar a l’enllaç següent.