Sant Pere Nord organitza la I Fira d'Hivern la Pinya

Parades d'artesania i manualitats ompliran la rambla de Francesc Macià aquest diumenge | També hi haurà recollida de joguines, tallers i activitats per als petits

La Torre
11 de desembre del 2015
L'Associació de Veïns de Sant Pere Nord, amb la nova comissió de la Pinya Jove que s'estrena al barri, organitza la primera Fira d'Hivern la Pinya, aquest diumenge 13 de desembre a la rambla de Francesc Macià.

Pels impulsors és una fira on es vol donar l'oportunitat a persones emprenedores, que no poden permetre's obrir un negoci però amb talent. Es tracta d'una bona ocasió per poder sortir al carrer, fer-se conèixer i ensenyar les seves habilitats manuals o artesanes. Així mateix també es dóna l'oportunitat a entitats i associacions del barri perquè muntin la seva parada.

D'altra banda, a la plaça 1r de Maig, hi haurà el primer Pessebre Solidari, on hi col·laboren els monitors i joves del Cau Sant Pau i la Parròquia Sant Pau, fent una recollida d'aliments i joguines, per poder-les oferir aquestes festes a totes les families del barri que realment ho necessitin. El Cau Sant Pau també oferirà dues carpes amb tallers pels mes petits on podran elaborar manualitats nadalenques per endur-se a casa i per decorar l'arbre de la Parròquia Sant Pau.