Girauta: «Hi ha gent a la que menteixes i et continua votant»

"Ens acusen de fer un partit de màrqueting. I qui l'empra és Podem, que canvia cada setmana d'opinió", ha afirmat a Terrassa el cap de llista per Barcelona de Ciutadans

El cap de llista de Ciutadans per Barcelona al 20-D, Juan Carlos Girauta
El cap de llista de Ciutadans per Barcelona al 20-D, Juan Carlos Girauta | Foto: Cristóbal Castro
Joan Manel Oller
10 de desembre del 2015
Actualitzat el 11 de desembre a les 15:29h

Juan Carlos Girauta Foto: Cristóbal Castro


El cap de llista de Ciutadans per Barcelona al 20-D, Juan Carlos Girauta, ha acusat el PP de mentir sistemàticament, de prometre coses que després no compleix i de mantenir aquesta tònica en l'actual campanya electoral. 

Girauta ha estat la gran estrella de l'acte central de campanya de C's a Terrassa, celebrat al Vapor Universitari, al carrer Colom, davant unes cinquanta persones, i acompanyat dle diputat al Parlament Carlos Carricoza i la de la número 3 del partit per la demarcació de Barcelona, Elena Faba, a més del líder local Javier González i la regidora Carmen Ortuño.

"Hi ha gent a la que menteixes i et continua votant", ha afirmat Girauta, tot fent al·lusió directa al Partit Popular. "Diuen el que la gent vol escoltar i desprès s'ho passen per l'arc del triomf". Ciutadans, a parer seu, farà el que proposa al seu programa, sense mirar si li dóna o no rèdits electorals. "En el nostre ADN no s'inclou callar perquè el que diem pugui no agradar-li a algú. Al poble no se l'enganya, i ja sé que és revolucionari dir això".

El cap de llista ha reblat que Ciutadans està acostumat a lluitar contra tot, i que són immunes a les etiquetes que se'ls puguin col·locar perquè "vam nèixer a Catalunya per enfrontar-nos a l'espiral del silenci". 

Girauta ha lloat la Constitució, ha remarcat que es va fer amb democràcia i amb totes les garanties i que permet defensar quasevol idea, el que, diu, no passa a totes les cartes magnes d'altres països europeus avançats. La seva defensa li ha servit per atacar Podem i destacar que els canvis que proposen són irrealitzable, es facin les "piruetes" que es facin. "Ens acusen de fer un partit de màrqueting. I qui l'empra és Podem, que canvia cada setmana d'opinió".

Un últim avís ha esta pels sindicats: "Només s'encarreguen dels que tenen un contracte indefinit".