Gala solidària de la Coral Renaixença de Terrassa

El grup està integrat per persones amb trastorns mentals i personal sanitari
El grup està integrat per persones amb trastorns mentals i personal sanitari | Laia Camps
La Torre
10 de desembre del 2015

El grup està integrat per persones amb trastorns mentals i personal sanitari Foto: Laia Camps


El proper divendres 11 de desembre a les nou del vespre, l'entitat Enfoc Musical organitza la Gala Música és… a l’Auditori Municipal de Terrassa. Aquest esdeveniment és a benefici del projecte Música i benestar vinculat a la Coral Renaixença de Terrassa.

El grup vocal, dirigit per Laia Camps, es va crear fa tres anys amb la visió d'oferir els beneficis clínics de la música a les persones amb trastorn mental greu (TMG) com l'esquizofrènia, el trastorn bipolar o la depressió major i contribuir en la integració social dels TMG dins la comunitat. Està format per persones amb trastorns mentals, personal sanitari del CST i persones de la comunitat amants de la música. La major part dels usuaris són de Terrassa però també n'hi ha de Rubí, Sabadell o Barcelona. El grup ha actuat a grans escenaris com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau Sant Jordi o l'Auditori Municipal de la nostra ciutat.

La Gala estarà protagonitzada per la Coral Renaixença conjuntament amb altres artistes locals com Cristina Blanco, Mònika Lao o Joan Martínez Colás i comptarà amb la col·laboració com a mestres de cerimònia de Jordi Ríos i Mònica Pérez (actors i humoristes presents en diferents programes de El Terrat, productora d’Andreu Buenafuente).

Es poden reservar les localitats a través del 656.89.34.46 o enfocmusical@gmail.com el donatiu és de 10€. La gala compta amb el suport de la Fundació Costa i Roma del Consorci Sanitari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa i té la col·laboració de diferents establiments terrassencs.