Care Santos presenta el seu darrer llibre a Terrassa

En la descripció de les fàbriques, la burgesia, la classe treballadora i els conflictes del moment, el paral·lelisme amb la ciutat de Terrassa de l'època és més que evident

La Torre
10 de desembre del 2015

Foto: Europa Press


El proper divendres 11 de desembre a les set del vespre, l'escriptora Care Santos serà a la Llibreria Cinta (ample, 97) per presentar el seu últim llibre Diamant Blau.

Diamant blau és una novel·la que parla d'una família i que, mitjançant les vicissituds dels seus membres, reflecteix tant els grans esdeveniments històrics com els costums socials i la vida quotidiana de Mataró als segles XIX i XX. En la descripció de les fàbriques, la burgesia, la classe treballadora i els conflictes del moment, el paral·lelisme amb la ciutat de Terrassa de l'època és més que evident.

Care Santos (Mataró, Barcelona, 1970), va estudiar Dret però des de ben jove va centrar-se en l'escriptura. Va treballar al desaparegut Diari de Barcelona i també a la revista Presència, d'El Punt Diari. Ha col·laborat a Catalunya Ràdio, COMRàdio i BTV. Ha obtingut els premis Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove amb les seves novel·les adreçades a lectors joves, un terreny en què és una de les autores més llegides del nostre país. Va guanyar el Premi Ramón Llull 2014 i alguna de les seves obres ha estat traduïda fins a tretze idiomes, incloent l'alemany, el francès, el suec, l'italià i l'holandès.