Les millors aplicacions de mòbil per organitzar l'amic invisible

Redacció
19 de desembre del 2015
Actualitzat el 20 de desembre a les 23:58h
El llibre de regal de Joan Carles Sánchez als regidors sortints.
El llibre de regal de Joan Carles Sánchez als regidors sortints. | Albert Segura
El Nadal està a tocar. A banda del tió i dels Reis d'Orient, hi ha una tradició que cada any guanya més adeptes: l'amic invisible. Els que estigueu farts de repetir els típics papers amb el nom dels participants-normalment sempre hi ha algú a qui li toca fer-se el regal a ell mateix- podeu fer-ho des de fa uns anys a través d'Internet i també via aplicacions per a mòbil. A continuació algunes app:

- Open Secret Santa: Funciona de manera simple: només cal incloure les persones que formen part de l'amic invisible i se'ls notificarà a qui els tocarà fer el regal via email o SMS. El principal avantatge d'aquest programa és que permet incloure certes restriccions, com per exemple que les parelles no es facin els regals entre elles.

- Amigo Secreto Virtual: A banda de permetre fer el sorteig de forma ràpida i sense errors, l'aplicació dóna la possibilitat d'agregar una llista de regals preferits per a cada integrant.

- Ultimate Amigo Invisible: L'app perfecte per aquells que vulguin rebre el resultat del sorteig via WhatsApp. Si no teniu aquest servei de missatgeria, el programa també dóna l'opció d'escollir Telegram o Line som a plataformes de rebuda.

A més aplicacions per a mòbil, també hi ha diverses pàgines que permeten repartir els "parers" virtualment. Amigo Invisible online i Soy tu Amigo Invisible són les que tenen millors crítiques. Només cal omplir les caselles amb els noms dels participants, introduir el seu correu electrònic o número de mòbil i fer l'enviament.