Serrano: «El PP és l'únic partit garant de la unitat d'Espanya»

El candidat per Barcelona a les eleccions espanyoles afirma a Terrassa que "l'única opció de progrés és el PP" i alerta que votar C's és donar la presidència al PSOE

La Torre
04 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:37h
David Serrano, candidat del PP per Barcelona al 20-D
David Serrano, candidat del PP per Barcelona al 20-D | Foto: PP

Aquest divendres el local del Partit Popular de Terrassa ha acollit un acte amb el diputat Daniel Serrano, portaveu en la Comissió d'Afers exteriors, i candidat numero 7 pel PP per la província de Barcelona. Serrano ha defensat la bona gestió del govern de Mariano Rajoy en aquesta legislatura i ha reconegut i agraït "l'esforç i sacrifici dels espanyols en aquests 4 durs anys, que vénen donant els seus fruits i que han convertit Espanya, amb les reformes impulsades pel govern del PP, en un referent Europeu amb el pronòstic de créixer un 3% en 2016". 

Daniel Serrano s'ha referit al Partit Popular com "l'única opció de progrés", que ja va aportar el "canvi tan necessari al país fa 4 anys i que ara es presenta com l'única garantia per consolidar el canvi que ens ha situat en la senda de la recuperació econòmica". Ha destacat, entre altres aspectes de la gestió del Govern del PP, les polítiques i reformes impulsades des del govern que "estan afavorint la creació d'ocupació i la baixada d'impostos", la reforma fiscal, i el compromís de noves rebaixes fiscals si es torna a governar. També ha recordat que gràcies a les polítiques del govern del PP es va evitar "el rescat d'Espanya i es va salvar al nostre país de la fallida en què ens van deixar les polítiques del PSOE". 

El candidat popular ha destacat com a objectiu si el PP torna a governar aconseguir pel 2020 que "a Espanya hi hagi 20 milions de persones treballant". "La candidatura del Partit Popular és una candidatura amb experiència, fonamental per assentar la recuperació econòmica", ha remarcat. 

Daniel Serrano ha reafirmat el compromís del Partit Popular en la defensa de la unitat d'Espanya i el "suport" del partit i el president espanyol als catalans. El Partit Popular es presenta en aquests moments "com l'únic partit garant de la unitat d'Espanya". També ha apel·lat al vot útil i ha recordat que qui vulgui votar a C's està donant la presidència del govern a Pedro Sánchez i retornar amb això a Espanya a les polítiques de Zapatero que van enfonsar econòmicament al nostre país".