Sessió informativa de Clece a egarencs en situació d'atur

L'empresa multiserveis, amb delegació a Terrassa, té una plantilla formada per més de 70.000 persones

La Torre
06 de desembre del 2015
Més de cent persones han assistit aquest divendres a la sessió informativa que ha ofert l'empresa multiserveis Clece a la sala d'actes de Foment de Terrassa, dins el cicle de conferències Professionals a mà que organitza l'Ajuntament de Terrassa amb l'objectiu d'apropar la realitat de les empreses a les persones que es troben a l'atur.

En aquesta xerrada, directius de l'empresa han explicat els seus objectius, les seves línies de negoci i els perfils professionals més demandats en el seu sector. Posteriorment s'ha obert un torn de preguntes en què els assistents han pogut fer preguntes i resoldre dubtes sobre l'empresa i sobre com fer una autocandidatura.

Clece, que compta amb una delegació a Terrassa, és una empresa multiserveis que treballa en diferents sectors (neteja, serveis educatius, centres especials de treball i serveis mediambientals, entre d'altres). Amb una plantilla formada per més de 70.000 persones, que creix a un ritme de 4.000 per any, és la tercera empresa privada més gran de l'Estat en nombre de treballadors.

El cicle de conferències Professionals a mà té com a finalitat donar a conèixer les empreses del territori a la ciutadania, com és el funcionament d'un negoci i quina tipologia de perfils professionals són els més sol·licitats.