1 de 10

Condemnat a estar dos mesos sense poder parlar ni veure el seu fill

El jutjat de Terrassa sentencia un home a tres mesos de presó i un any sense dret de tinença d'armes per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar

per La Torre, 4 de desembre de 2015 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Encara que efectivament el dret de correcció és un deure els pares, aquest no pot convertir-se en un maltractament físic o psicològic lloc que existeixen mecanismes de correcció que no passen per cap tipus de maltractament i menys d'un progenitor al seu fill". Amb aquest argument el Jutjat Penal número 3 de Terrassa ha condemnat a Francisco S. I. a tres mesos de presó i un any sense dret de tinença d'armes per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar. Segons recull el diari El Mundo, la sentència destaca que el condemnat tampoc podrà aproximar-se al seu fill de 9 anys, ni al seu domicili, ni al seu centre escolar "o qualsevol altre lloc que aquest freqüent, a una distància no inferior a 500 metres" així com la prohibició de comunicar-se amb ell per qualsevol mitjà" durant dos mesos.

La sentència indica que el 24 d'octubre de 2014 el condemnat estava amb els seus dos fills menors quan va colpejar un d'ells "fortament amb la seva mà en l'esquena". Com a conseqüència d'aquesta agressió el menor va sofrir una contusió en l'espatlla que va requerir una primera assistència mèdica i va trigar tres dies a sanar.


La jutge va tenir en compte les declaracions de la mare, sobre que era la primera agressió del pare sobre el fill, així com el tipus de lesió que va patir el menor per determinar la pena de tres mesos de presó i dues d'allunyament.
Participació