Aspapel premia Terrassa per la bona gestió en la recollida selectiva

per La Torre, 4 de desembre de 2015 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Armengol rebent la distinció per a l'Ajuntament i Eco-Equip Foto: A.T.


El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha rebut la certificació Tu Papel 21, atorgada per l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL) a l’Ajuntament de Terrassa i a l’empresa municipal Eco-Equip com a reconeixement de la seva bona gestió de la recollida selectiva de paper i cartró.


La responsable del projecte "Tu papel es importante" d’ASPAPEL, Andrea Orallo, ha lliurat al tinent d’alcalde el distintiu que avala els municipis que contribueixen de manera destacada a l'èxit de la recuperació de paper i cartró. 

Terrassa ha superat amb èxit l'avaluació D’ASPAPEL, basada en 21 indicadors que analitzen aspectes relatius a la recollida del contenidor blau i les recollides complementàries, la informació i conscienciació ciutadana, la regulació i planificació de la recollida i els resultats i traçabilitat fins al reciclatge final. L'avaluació permet a més identificar oportunitats de millora, que s'inclouen en un Pla de Millores consensuat.

 

Participació