FOTOS Acte d'homenatge a socis i esportistes del Club Natació Terrassa

L'acte va tenir lloc a la seu de la Cecot
L'acte va tenir lloc a la seu de la Cecot | Foto: Cristina Moraguez
La Torre
03 de desembre del 2015
Actualitzat a les 18:14h

L'acte va tenir lloc a la seu de la Cecot Foto: Cristina Moraguez


La Sala d’Actes de la Cecot va acollir ahir l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment va aplegar 140 convidats i va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, i del regidor de Cultura, Jordi Flores. En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Jaume Álvarez va destacar el valor dels esportistes i dels tècnics de l’entitat. “El seu esforç i el seu talent han proporcionat al club nombrosos títols. Han sobresortit en competicions internacionals de primer nivell, de manera que han dut el nom del club i de la ciutat arreu del món. Són la punta de llança de l’extraordinària tasca que realitza dia rere dia el cos tècnic del club”.

Álvarez va dirigir-se també als homenatjats, tot agraint-los la fidelitat amb l’entitat. Va recordar que 25 o 50 anys són “molts anys de compromís”, motiu pel qual va afirmar que “cap guardó pot compensar dècades de companyia”. El president va remarcar que els socis homenatjats havien crescut i evolucionat en paral·lel al club. “Us heu fet grans amb el club com a còmplice de les vostres estones d’oci. Hi heu practicat esport, heu fet salut, heu fet amics que, potser, us han acompanyat durant tota la vida. És a dir, heu viscut estones de felicitat i moments per al record. Per a nosaltres, és tot un honor haver-ne estat l’escenari”. 

Reconeixement als esportistes

En la primera part de la vetllada, es van lliurar els guardons als esportistes i tècnics amb resultats internacionals destacats durant les temporades 2013-2014 i 2014-2015, un total de 25. Alguns dels noms propis de la tarda van ser el porter internacional de waterpolo Iñaki Aguilar; el nedador Albert Puig, present al Campionat d’Europa de Berlín i al Campionat del Món de Kazan; la nedadora Sarai Gascón, campiona del món i d’Europa de natació adaptada; la waterpolista Paula Leitón, primera jugadora de la història del club en competir en un Mundial absolut; els joves de la pedrera d’aquest esport que van penjar-se la medalla de plata als Jocs Europeus de Bakú; i el tècnic Xavi Pérez, medallista en Europeus i Mundials com a seleccionador júnior.

Homenatge a la fidelitat

Després dels guardons als esportistes, el protagonisme va recaure en els socis que han confiat en el CN Terrassa durant 25 anys, que van ser distingits amb l’escut d’argent, i, sobretot, en els vuit socis que han estat fidels a l’entitat durant 50 anys. Juan Caballero, Pere Farrés, Manuel Martín, Carme Pagès, Alfredo Pérez, Vicenç Ribas, Maria Rosa Robert i Antonio Susana van rebre l’escut d’or enmig d’una llarga ovació. El club, a més, va projectar sengles 
power points elaborats especialment per als socis reconeguts. Tots ells van ser obsequiats també amb el llibre del 75è aniversari.