Petició de matrimoni de pel·lícula: dues dones es donen el «sí» en un cinema

La matadeperenca Gemma Bernad va veure com la seva xicota argentina se li declarava amb un emotiu curtmetratge just abans de veure la pel·lícula "Ocho apellidos catalanes"

La Torre
03 de desembre del 2015
Actualitzat a les 15:36h
Imatge del moment de la petició durant la projecció de la pel·lícula
Imatge del moment de la petició durant la projecció de la pel·lícula


De vegades la realitat supera la ficció. Això és el que va passar els cinemes FULL de Cornellà de Llobregat quan Gabriela Raimond va demanar matrimoni a la matadeperenca Gemma Bernad a través d'un tràiler molt especial. Va ser el dissabte, a la projecció de la pel·lícula Ocho apellidos catalanes. Bernad ha jugat en els tres grans equips d'hockey de Terrassa i a finals de la temporada 2014-15 va decidir penjar l'estic tot i ser la capitana de l'Atlètic Hockey. 

La pantalla de la sala, plena de gom a gom, va projectar un vídeo que havia preparat la Gabriela per a la Gemma en què no només li declarava el seu amor sinó que li proposava que es casés amb ella. La resposta va ser un sí i un sincer petó. La sala va aplaudir aquesta història d'amor que va començar a 13.000 quilòmetres a distància.
 
Va ser un vídeo de menys d'un minut en què després d’unes quantes imatges d’elles, l’argentina Gabriela Raimondi demanava matrimoni a la seva parella, la matadeperenca Gemma Bernad, informa Matadepera.cat. Primer amb incredulitat i després amb emoció, Gabriela i Gemma es van abraçar i és llavors quan el públic va comprendre que no es tractava d’un “tràiler” sinó d’una veritable declaració d’amor. 

La parella es van conèixer fa només quatre mesos i ja han fixat la data del casament pel 7 de gener de 2017. De la notícia se n’han fet ressò diversos mitjans: Tele 5 en va parlar als informatius de dimarts; Catalunya Ràdio ho ha fet aquest dimecres amb Mònica Terribas i “El Periódico” entrevista a les noies aquest dissabte.
 

Entrevista a Gemma Bernad

 

Gabriela i Gemma, les protagonistes d'aquesta història Foto: Matadepera.cat