Es presenta la nova Guia d'activitats per a pares i mares

La Torre
02 de desembre del 2015
Actualitzat el 08 de desembre a les 16:40h
La Guia contempla 52 propostes classificades en 18 àrees temàtiques
La Guia contempla 52 propostes classificades en 18 àrees temàtiques | Foto: Cristina Moraguez

Acte de presentació de la guia Foto: Cristina Moraguez


La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, va presentar la darrera edició de la Guia d’activitats per a mares i pares del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa. La presentació, oberta a totes les AMPA de la ciutat, es va dur a terme coincidint amb la trobada mensual de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya a Terrassa.
 
La Guia d’activitats per a mares i pares del Servei d’Educació pel curs 2015-2016 inclou un total de 52 propostes classificades en 18 àrees temàtiques, com ara adolescència, consum, desenvolupament emocional o tecnologies de la informació, i amb sis formats diferents (xerrada, taller, curs, visita, itinerari i espai d’orientació i reflexió). De les 52 activitats, 16 són novetat d’enguany. Una dotzena de serveis municipals i una desena d’entitats col·laboren amb el servei municipal d’Educació en la seva organització.

En aquesta guia es proposar oferir a les famílies un espai de debat i reflexió sobre l'educació dels fills, on puguin exposar els seus dubtes i ser recolzats per altres famílies. També es pretén donar pautes educatives o sensibilitzar els pares i mares sobre la responsabilitat d'educar els fills per prevenir conductes de risc. 

Consulta la guia d'activitats clicant aquí.
 

La Guia contempla 52 propostes classificades en 18 àrees temàtiques Foto: Cristina Moraguez