Aitana López campiona a la Copa Catalana Aleví

La Torre
02 de desembre del 2015
López va brillar en la modalitat lliure
López va brillar en la modalitat lliure | Foto: CPA Terrassa

López va brillar en la modalitat lliure Foto: CPA Terrassa


La patinadora del CPA Ciutat de Terrassa Aitana López va executar una actuació excepcional a la Copa Catalana de categoria Aleví que va celebrar-se el cap de setmana passat a la localitat d’Amposta. L’egarenca va assolir la primera posició completant una esplèndida realització del seu ball en la modalitat de lliure.

López va completar un disc llarg impecable que li va proporcionar les puntuacions més altes de la categoria. La patinadora del Ciutat de Terrassa va brillar tant en la part artística com en l’execució dels elements de dificultat, entre els quals van destacar un combinat d’axel doble metz turen doble salchow i una pirueta de tres canvis. Aquesta actuació la va situar en primera posició, per davant de Laura Soborit, del PA Santa Perpetua i Carmen Pozo, del CP Constantí.

D’altra banda, les patinadores del Ciutat de Terrassa va participar diumenge al matí a una prova de nivell C i B a la localitat d’Arenys de Mar. Jordina Argemí i Carla López van aprovar les figures obligatòries i van aconseguir el pas al nivell d’iniciació B. Diumenge a la tarda, les patinadores del grup de competició van assistir al 32è festival de Santa Coloma de Gramanet, on van realitzar una exhibició del ball de les caputxetes.