Sobre l'avaria a l'Illa Esportiva i l'actuació del govern de Castellbisbal

"Sort que els treballadors d'aquest equipament esportiu van fer d'altaveu, ja que la veu de l'Ajuntament per informar d'aquesta avaria va ser quasi absent", afirma en un comunicat CDC

La Torre
01 de desembre del 2015

Dijous i divendres es van haver de suspendre les activitats al pavelló Foto: CDC


CDC de Castellbisbal ha penjat a través de les xarxes socials un comunicat en relació a l'avaria que va afectar l'Illa Esportiva:

"Els passats dies 26 i 27 de novembre, el pavelló i la piscina de l’Illa Esportiva es van quedar sense aigua calenta, degut a una averia. Aquest fet, va afectar el normal desenvolupament de les activitats per dos motius: la manca d’aigua calenta sanitària i una temperatura anormalment baixa a l’aigua de la piscina. Aquestes condicions desaconsellaven l’ús de les instal·lacions per part dels esportistes.

Des de CDC, volem felicitar al personal de l’Illa Esportiva que va informar amb celeritat i eficàcia als abonats, posant-los en coneixement de la situació. Sort que els treballadors d’aquest equipament esportiu van fer d’altaveu, ja que la veu de l’Ajuntament per informar d’aquesta avaria va ser quasi absent, situant la notícia en un espai poc accessible de l’espai web. 
Sembla que la selecció dels continguts per aparèixer en portada al web de l’Ajuntament s’utilitza amb fins partidistes. Perquè no va ser fins que van poder notificar a tothom que s’havia arreglat l’averia, quan finalment, va aparèixer en portada al costat d’altres continguts com el mercat d’intercanvi d’objectes de segona mà.

De nou, la població de Castellbisbal va patir una manipulació de la informació. Per tant, amb situacions com aquesta queda demostrat que els mitjans de comunicació municipals estan més al servei del govern que no pas al de la ciutadania. Reiterem un cop més l’agraïment al personal de l’Illa Esportiva per la seva incansable feina en el bé de la nostra vila".