Un primer pas per a les aules d'estudi a Terrassa amb horaris més amplis

Les JERC mostren la seva satisfacció per l'aprovació d'allargar durant els períodes d'exàmens l'ús de la BCT

JERC
29 de novembre del 2015
Les aules d'estudi nocturn, una històrica reivindicació de les JERC
Les aules d'estudi nocturn, una històrica reivindicació de les JERC | JERC

L'any 2009 les JERC vam ocupar la Biblioteca Central de Terrassa per reclamar una ampliació d'horaris en època d'exàmens. Va ser el gest més vistós d'una reivindicació històrica que hem presentat de totes maneres sense obtenir cap resposta per part de l’Ajuntament. Fins ara.

Finalment, les reivindicacions del jovent han estat, en part, escoltades. Gràcies a la col·laboració amb el Grup municipal d'ERC-MES, hem presentat, i s’ha aprovat per unanimitat al ple, una proposta perquè la Biblioteca Central ampliï el seu horari tots els dies laborables d'aquest proper mes de gener fins a les 12 de la nit. Si hi ha una bona resposta dels estudiants, l'Ajuntament haurà de mantenir la BCT oberta durant els períodes d'exàmens, com a mínim.

Aquest és un primer pas per demostrar la necessitat d'aules d'estudi a la nostra ciutat, amb horaris més amplis per a tots els i les joves. Per aquest motiu volem que aquesta experiència sigui tot un èxit. Estarem atents per tal que l'Ajuntament compleixi el seu compromís d'informar i fer difusió d'aquesta iniciativa. Per part nostra segur que no quedarà. Començarem el 2016 ocupant de nou la Biblioteca i aquest cop no ens en podran treure. Ens la guanyarem.