Diumenge, jornada de circ en família gratis al mNATEC

El Centre Cultural Terrassa i Tub d’Assaig 7.70 organitzen aquesta activitat

La Torre
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:31h
El proper diumenge l’mNATEC es convertirà en un gran espai de circ on tothom podrà fer un tast de diversos elements circenses: aeris, cables d’equilibrisme, malabars, xanques, pilotes d’equilibris...

Els encarrregats de coordinar les activitats i els monitors formen part de l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70. La iniciativa té per finalitat apropar el món del circ als nens d’entre 5 i 14 anys i a les seves famílies perquè coneguin i puguin practicar les tècniques més habituals.

En aquesta sessió hi hauran cinc racons amb exercicis diferents. Els Racons de Circ, donarà el tret de sortida a les 11h i tindrà una durada de 2 hores. Primer de tot, es farà un escalfament previ per a tots els participants i després, al llarg de dues hores, podran provar les diferents tècniques. Finalment, nens i pares estan convidats a participar en un espectacle conjunt on podran fer una demostració del que hauran après al llarg del matí.

Aquesta proposta és una activitat complementària dins de la programació de la 4a Temporada BBVA de Circ del Centre Cultural Terrassa.