Estacionament i seguretat viària a la plaça del Mestre Serrat es milloren

Aquesta plaça, ubicada a la cruïlla dels carrers de Catalunya i del Pla de l'Ametllera, funciona com una rotonda

La Torre
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 8:22h

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Mobilitat, ordenarà demà dijous la plaça del Mestre Serrat, definint les places d'estacionament i reforçant la senyalització viària. Els treballs de pintat es duran a terme avui dijous.

Aquesta plaça, ubicada a la cruïlla dels carrers de Catalunya i del Pla de l'Ametllera, funciona com una rotonda. Els vehicles a l'interior de la plaça poden fer tota la volta i sortir per qualsevol dels dos carrers. Per això hi ha dos punts on s'ha de cedir el pas. En aquest sentit, una de les millores serà el pintat d'illetes, línies de detenció i senyals de cediu el pas en posició avançada, de manera que els conductors disposin de bona visibiliat, millorant així la seguretat.

L'altra actuació que es durà a terme serà la delimitació de places d'aparcament. Fins ara es permetia l'estacionament a la plaça però aquest no estava regulat. Demà es pintaran nou places per a automòbils en bateria a la banda sud de la plaça, a més d'una zona reservada per a motocicletes. A la banda oest es pintarà també una zona d'estacionament en línia. Les zones de càrrega i descàrrega existents a la banda nord de la plaça es mantindran.