Fanàtics dels superherois i Marvel tenen una cita a Terrassa

Durant el cap de setmana, l'Hotel Don Cándido acollirà una convenció estatal amb tallers i activitats lúdiques, concursos de disfresses, conferències o fins i tot un càsting a la recerca dels millors personatges

La Torre
27 de novembre del 2015
Actualitzat el 28 de novembre a les 7:41h
Alguns dels superherois que estaran presents en la convenció
Alguns dels superherois que estaran presents en la convenció | Marvel
Aquest cap de setmana, l'Hotel Don Cándido de Terrassa acollirà la convenció SuperHerois con BCN. Es tracta d'un esdeveniment dedicat als fans dels superherois, i en el qual els assistents podran gaudir de diverses activitats, concursos, conferències, sorteigs, tallers i una infinitat de sorpreses i detalls relacionats amb l'univers DC, Marvel, entre d'altres. 

La cita, de caràcter estatal, comptarà també amb la presència de diversos experts que realitzaran conferències i resoldran dubtes dels assistents. La SúperHerois Con BCN està organizada pel Club Català de Ciència Ficció, Fantasia i Fandom (CF)3. 

Així mateix es premiarà aquells que omplin les sales caracteritzats de personatges com Batman, Superman, Spiderman, Iron Man o amb superherois. També hi haurà un Trivial, el “Qui és qui” i el Concurs de Càsting, entre altres activitats. La nit del dissabte tindrà lloc un Sopar de Gala ambientat amb detalls dels universos dels súperherois, a més de trobar venda de marxandatge i exposicions de material i còmic relacionat amb els personatges.
 

Programa detallat de la convenció