Concentració a Terrassa per una escola pública i de qualitat

La Comunitat Educativa exigirà en la seva intervenció en el ple municipal de dijous que l'Ajuntament doni suport a les seves reclamacions

La Torre
25 de novembre del 2015
La Comunitat Educativa de Terrassa ha convocat aquest dijous als egarencs a una concentració davant del raval de Montserrat a dos quarts de set del vespre. 

L'entitat afirma que en els darrers cursos la nostra ciutat ha patit tancaments a l'escola pública. A més, de tenir dos instituts i una escola de primària pendents que se'ls construeixi l'edifici. Per al proper curs, diu la plataforma educativa que les previsions apunten que hi haurà molta menys demanda a P3. "Qualsevol escola pot ser la següent a patir el proper tancament", adverteixen.

Per aquest motiu, des de la Comunitat Educativa de Terrassa pensen que la millor manera de pressionar les administracions es fer sentir la seva veu al proper ple municipal de Terrassa. I demanen el suport de la ciutadania per exigir a l'Ajuntament que es manifesti "públicament a favor de Qualitat de l'Escola Pública". 

La plataforma considera que s'han d'evitar els tancaments a la pública, i que s'hauria d'aprofitar la davallada de la natalitat per reduir les ràtios, establir un mapa escolar que no "castigui" cap centre públic sortint-ne altres beneficiats, entre d'altres mesures aplicables.