Gemma Humet participa en el disc de La Marató de TV3

La Torre
26 de novembre del 2015
Des de fa onze anys, La Marató de TV3 arriba acompanyada d’una banda sonora, que en aquesta ocasió està formada per 20 temes. Vint temes entre els quals en l'edició d'enguany hi podem trobar l'egarenca Gemma Humet que juntament amb l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) interpreta Tu vas lluitar. A més trobem “hits” dels 80, com Viure és tan meravellós, la versió que ha fet Black del seu famós Wonderful life, cançons molt arrelades a Catalunya, com Amor particular de Lluís Llach, cantada per Miquel Abras i Rozalén, o música dance, com Tu tens la força, que interpreta Inna.

La recaptació que s’obtingui en aquesta edició es destinarà al marcador de La Marató del 13 de desembre, amb l’objectiu de finançar projectes de recerca científica sobre la diabetis i l’obesitat. La Marató ha recaptat més de 142 milions d’euros en les 23 edicions anteriors, que han permès impulsar 680 projectes de recerca sobre un ampli grup de malalties greus i sense curació coneguda.

Aquesta setmana també s'ha donat a conèixer el "making of" de l'11è disc de La Marató inclou el testimoni musical i personal dels trenta artistes que conformen el disc d'aquest any. Situacions quotidianes per als músics que han generat moments únics i d'una gran intensitat.