Els exalumnes de l'escola Delta de Terrassa recorden vells moments

per La Torre, 25 de novembre de 2015 a les 12:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto de família de la trobada d'antics estudiants Foto: P. T.


Ex alumnes de l’Escola Delta de Terrassa van celebrar aquesta setmana el seu 50è aniversari en una trobada que va tenir èxit gràcies a les xarxes socials. L’Escola Delta va ser fundada l’any 1976 en el barri de Sant Pere de Terrassa, una escola familiar que apostava per un nou projecte d’educació en temps de jove democràcia, una època de classes molt plenes i amb infraestructures més aviat escasses, però amb l’empenta de joves generacions de professors il·lusionats per implantar noves doctrines.


30 dels 41 alumnes en llista, es van reunir el passat dissabte per celebrar els seus 50 anys. La il·lusió de compartir anècdotes i records de pati d’escola va fer possible la trobada, en la qual també es va voler homenatjar la seva ex tutora, Dolors Londres, qui amb la memòria del record els va explicar d’on venien, el què eren i els valors que l’escola els va inculcar, i es va mostrar molt satisfeta i emocionada per compartir els llaços d’amistat que els ha tornat a unir.

 

Participació