Neix a Terrassa un trivial sobre castells

Es tracta de preguntes i respostes específicament del fet casteller i té als Minyons de Terrassa com a grans protagonistes

La Torre
28 de novembre del 2015
Actualitzat el 29 de novembre a les 8:57h
Neix a Terrassa un trivial sobre castells
Neix a Terrassa un trivial sobre castells

El Crack Casteller és un joc de taula de preguntes i respostes específicament del fet casteller. Cal ser el primer en descarregar el castell i aconseguir demostrar els coneixements sobre història, efemèrides, tècnica, colles i personatges del món casteller. Un joc que va destinat a qualsevol casteller aficionat, consagrat o amant del món casteller des de peu de plaça.

Unes emprenedores de Terrassa impulsen la darrera proposta castellera: un trivial sobre castells. Es tracta d’un projecte en el que porten més de dos anys treballant i que, finalment, està a punt de veure la llum.

Campanya de micromecenatge
Actualment tenen oberta una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami amb la que esperen a poder cobrir part de les despeses de producció del joc. Les responsables donen l’oportunitat de poder-lo aconseguir a un preu inferior del que es trobarà posteriorment a la venda.

A més a més, hi ha algunes opcions de recompensa que inclouen una ampolla de Vermuts Miró, cortesia de l’empresa reusenca, que pretén incentivar les primeres aportacions.

A partir de 15 euros qualsevol persona, castellera o no, pot col·laborar amb aportacions que arriben als 60 euros per a particulars, i dues opcions especials per a colles castelleres i entitats, i per a botigues.

Les colles que s’animin a col·laborar, com ja ho han fet els Marrecs de Salt, tindran l’oportunitat de participar del joc tot afegint tres preguntes sobre la seva trajectòria, una per a cada temàtica: història i geografia, colles, i miscel·lània.

No obstant les propostes d’aportacions, queda oberta la porta a qualsevol altre tipus de col·laboració o aportació que es vulgui fer tot contactant als responsables del joc a través del correu electrònic info@elcrackcasteller.cat.

Minyons de Terrassa ha estat protagonista de grans fites històriques dins el fet casteller, motiu pel qual tenen una presència molt destacada al joc. Amb la darrera actuació assolida diumenge 22, descarregant l’inèdit 4d10fm, van redactar una pregunta per al joc que ni tan sols era imaginable uns anys enrere.

Presentació
“El crack casteller” es presentarà públicament el proper 23 d’abril de 2016 acompanyant l’acte de presentació del Vermut Casteller de Vermuts Miró.