Mor l'àvia de Matadepera, Rosa Tatché

Havia fet ja 102 anys i va traspassar el diumenge 22

La Torre
25 de novembre del 2015
Actualitzat el 30 de novembre a les 10:05h
Rosa Tatché amb l'Alcaldessa Mireia Solsona. A sota, Rosa Tatché amb l'Alcaldessa, Montse Royes, Carme Querol i els seus familiars més directes.
Rosa Tatché amb l'Alcaldessa Mireia Solsona. A sota, Rosa Tatché amb l'Alcaldessa, Montse Royes, Carme Querol i els seus familiars més directes. | Q.S.

Rosa Tatché Vallet, la persona més gran empadronada a Matadepera, va morir aquest diumenge als 102 anys d'edat. La cerimònia de comiat va tenir lloc dimarts al matí al Tanatori de Terrrassa, informa Matadepera.cat

Feia poc més d'un mes, el passat 19 de novembre, que l'alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, la Regidora de Governació, Participació i Atenció Ciutadana Montse Royes i la Regidora de Benestar Social, Ensenyament i Festes Carme Querol, es van acostar fins a casa familiar per tal de fer-li lliurament d'un ram de flors celebrant els 102è aniversari. 

A l'any en què va venir al món Rosa Tatché, Tagore rebia el Premi Nobel de Literatura, el moviment sufragista es trobava en el seu punt més àlgid i Stravinski estrenava la seva controvertida "Consagració a la Primavera". Era l'any en què van néixer, Salvador Espriu, Robert Capa, Burt Lancaster i Vivien Leigh.