Concentracions a tots els districtes de Terrassa contra la violència de gènere

Aquest dimecres es realitzaran diversos actes amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La Torre
24 de novembre del 2015
Aquest dimecres, coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones hi haurà diverses concentracions ciutadanes simultànies a tots els districtes de la ciutat.

L'alcalde participarà en l’acte que es farà a l’Associació de Veïns de les Arenes, Can Montllor i la Grípia, al Districte 6. Però també es realitzaran en els centres cívics de la ciutat, excepte en el cas del Districte 1, on es farà davant l'Ajuntament i s'hissarà la bandera contra la violència masclista. Totes les manifestacions es realitzaran a les set del vespre.

La regidoria de Polítiques de Gènere i la Comissió 8 de març organitzen mensualment, cada dia 25, una concentració davant de l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig contra la violència masclista i donar suport a les dones que la pateixen. Amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, la regidoria realitza, des de fa ja diversos anys, un acte especial de sensibilització que consisteix en la lectura d'un manifest, un minut de silenci i una activitat de tancament reivindicativa en la que enguany s’han implicat diverses entitats ciutadanes dels diferents districtes de la ciutat. Aquest any, i per segona vegada consecutiva, s’ha volgut descentralitzar aquest acte i organitzar concentracions en tots els districtes de la ciutat, que encapçalaran els respectius i les respectives regidors i regidores de districte.