El CN Terrassa no en té prou amb una gran Gutés per guanyar

Les egarenques no van saber aprofitar la superioritat numèrica en diverses ocasions davant del Dos Hermanas

24 de novembre del 2015
El CN Terrassa va caure contra el CW Dos Hermanas (8-10) en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va desaprofitar les nou accions en superioritat numèrica de què va gaudir, capítol que va resultar un llast decisiu en un matx molt equilibrat. Amb aquesta derrota, les egarenques se situen en el vuitè lloc de la classificació amb quatre punts.

Els dos primers períodes van esdevenir pràcticament idèntics. Les terrassenques van inaugurar el marcador abans del primer minut de joc de la mà de Gemma Gutés, que va batre Trinidad amb un llançament col·locat des del centre de l’atac. El Dos Hermanas va replicar tot seguit a través de la boia canadenca Hudyn, que va resoldre des dels dos metres. El CN Terrassa va recuperar la iniciativa quan Cristina Cantero va culminar brillantment un contracop conduït per ella mateixa. Les sevillanes van restablir la igualtat un minut després gràcies a un penal transformat per la internacional Lorena Miranda (2-2). En aquest període, les de Xavi Pérez no van materialitzar fins a tres accions en superioritat ni una quarta en la qual van atacar durant uns segons amb dues jugadores més.

El segon quart va seguir el mateix esquema que el primer. El Natació Terrassa va avançar-se novament per mitjà d’una preciosa vaselina de Cantero. Després que les locals desaprofitessin dues accions més en superioritat numèrica, Carmona va empatar per part visitant. En la jugada següent, un esplèndid tir llunyà de Gutés va situar el 4 a 3 a l’electrònic. A un minut del descans, Miranda, en una bona acció individual, va empatar a quatre.

A la represa, el Dos Hermanas va intensificar la defensa en zona, de manera que el CN Terrassa va poder connectar amb la boia cada cop menys. Després d’una mà excel·lent d’Ana Copado, una transició ràpida culminada per Gutés va suposar el 5 a 4. El conjunt de Javier Cortés va respondre amb un parcial de 0 a 2 i va col·locar-se per primera vegada amb avantatge. Ward, en superioritat numèrica, i Miranda, amb una vaselina, van capgirar el resultat. Les sevillanes van conservar la renda mínima fins al final del tercer quart després que Salguero contrarestés la diana prèvia de Gutés (6-7).

Miranda, un veritable malson, va fer pujar un perillós 6 a 8 només començar l’últim quart. Les de Xavi Pérez van reaccionar a la perfecció i, en escassament dos minuts, van restablir l’equilibri gràcies a un tir esplèndid de Cantero que va picar al pal abans d’entrar i a un contraatac culminat per Eugenie Pirat. Malauradament, la producció ofensiva egarenca va acabar aquí. Un contracop rematat per Souza a tres minuts del final i un llançament meravellós de Miranda a trenta segons de la botzina van esdevenir la sentència (8-10).

CN Terrassa: Copado, A. Roldán, Gutés (4), Cuesta, Cantero (3), Samper, Pirat (1), Pastor, Descalzi, Leitón, Palomares, R. Roldán, Domene.
Entrenador: Xavi Pérez.

CW Dos Hermanas: Trinidad, Souza (1), Sánchez, Salguero (1), Roldán, Díaz, Carmona (1), Miranda (5), Reina, Ward (1), Hudyn (1).
Entrenador: Javier Cortés.

Visita a l’Escuela WP Zaragoza

El CN Terrassa visitarà dissabte que ve l’Escuela WP Zaragoza en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la penúltima de la primera volta. El matx arrencarà a les 18.00 hores.