S'implanten mesures viàries per fer segur l'accés a l'Escola França

Durant els quinze minuts d’entrada a l’escola quedarà prohibida la circulació al carrer Frederic Soler

per Nació Digital, 23 de novembre de 2015 a les 15:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d’aquest matí, s’ha posat en marxa una nova mesura orientada a garantir la seguretat dels pares i mares i de l’alumnat de l’Escola França en el moment d’entrada al centre educatiu. Es tracta d’un tall puntual del carrer de Frederic Soler entre les 8.50 h i les 9.05 h del matí.

La mesura ha estat dissenyada per l’Ajuntament de Terrassa, en estreta col·laboració amb l’AMPA de l’escola, per tal de donar resposta a les seves demandes. D’aquesta manera, durant els quinze minuts indicats queda prohibida la circulació al carrer de Frederic Soler, a partir de la cruïlla amb el carrer d’Ausiàs Marc. Per establir aquesta prohibició s’ha col·locat un senyal vertical informatiu i una tanca mòbil amb la qual es bloqueja l’accés a aquest tram de carrer. Es tracta d’una mesura per garantir la seguretat dels pares, mares i alumnat que es concentra a l’hora d’entrada en aquesta via. En un primer moment, s’havia establert una zona d’exclusió al trànsit que, en el moment de màxima afluència s’ha considerat insuficient. La mesura respon a una demanda de l’AMPA de l’escola i per aquest motiu s’ha dissenyat conjuntament amb l’associació.


Els seus membres s’encarreguen de col·locar diàriament la tanca, tot i que comptaran amb el suport d’un agent de la Policia Municipal. En aquest moment, l’actuació es troba en fase de prova i depenent del resultat obtingut podria ampliar-se a la resta de moments d’entrada i sortida de l’alumnat. Una mesura similar ja es va prendre al CEIP Bisbat d’Ègara el 2009 i es manté des d’aleshores amb bons resultats, fet que ha portat a l’Ajuntament ha adoptar-la també en el cas de l’Escola França.

 

Participació