Miquel Sàmper rep una delegació d'alcaldes de Perú

La Torre
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:36h
Sàmper davant la delegació de Perú
Sàmper davant la delegació de Perú | A.T.

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha rebut avui una delegació d’alcaldes i representants de diferents entitats de la regió de Huancayo (Perú) com  ara la Universitat Continental de Huancayo i les principals cambres de comerç de la regió. Aquesta delegació ha visitat avui l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Terrassa, l’Orbital 40 i el Parc Audiovisual de Catalunya per a conèixer  de prop experiències de polítiques de desenvolupament econòmic i empresarial.

Sàmper ha rebut la delegació peruana  a la sala d’actes del Qu4drant.0, on ha fet una radiografia de la ciutat en matèria de promoció econòmica i els ha estès la mà per establir acords de cooperació entre ambdues administracions. Adjuntem imatge.
 
Aquesta és la quarta vegada que una delegació del Perú visita la nostra ciutat de la mà de la Unión Cultural Latioamericana de Terrassa, en el marc del seu projecte de suport a la creació d’una agència de desenvolupament econòmic local i foment de la cooperació empresarial a la província de Huancayo. Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.