Una persona morta, president suplent d'una mesa electoral

El sorteig per a les eleccions generals del 20-D ha tingut lloc aquest dilluns

La Torre
23 de novembre del 2015
Actualitzat el 24 de novembre a les 7:47h
Aquest dilluns, 23 de novembre, s'han sortejat, en un acte amb caràcter públic, els candidats a membres de les meses electorals que es constituiran amb motiu de les properes Eleccions Generals que se celebraran el diumenge 20 de desembre de 2015. Un total de 2.196 electors, 9 candidats per cadascuna de les 244 meses electorals que es constituiran a Terrassa, seran candidats a formar part de les meses electorals. Les meses estaran repartides en 46 col·legis electorals i en 137 seccions. El sorteig ha tingut lloc a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Terrassa.

La Torre ha detectat que entre els prop de 2.200 electors que han estat convocats per ser membres d'una mesa electoral el diumenge dia 20 consta una persona que va morir el passat 5 d'octubre de 2015. Es tracta de Josep C., de 52 anys, que li tocaria ser suplent de presidència.

Segons ha consultat aquest mitjà a l'Ajuntament de Terrassa, el causant d'aquest error ha estat que el cens electoral es tanca tres mesos abans que tinguin lloc les eleccions. Des d'aquella data i fins ara, totes aquelles persones que han mort o que han canviat el seu lloc de residència encara figuren a les llistes i són susceptibles de ser escollides.