Musulmans de Terrassa condemnen els atacs de París

La Comunitat Musulmana de Terrassa s'ha concentrat aquest divendres com a mostra de rebuig "total" als atemptats "contra ciutadans innocents" i com a crida a seguir treballant per "la Pau, la convivència, la llibertat i la democràcia"

La Torre
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:47h
Desenes de persones s'han concentrat aquest divendres a Terrassa
Desenes de persones s'han concentrat aquest divendres a Terrassa | Cristóbal Castro

La Comunitat Musulmana de Terrassa s'ha concentrat aquest divendres com a mostra de condemna pels atemptats de París. En el manifest que el president de l'entitat egarenca, Mustapha Ben el Fassi Mezouar ha llegit davant dels congregats s'expresssa "la nostra total comunitat, tristesa més profunda, indignació i rebuig cap a la barbàrie i el crim injustificat per cap concepte" així com el rebuig "absolut" dels atacs terroristes contra ciutadans innocents, "que classifiquem com atacs criminals contra tota la societat europea i contra la humanitat". 

La Comunitat Musulmana han volgut declarar el seu "condol més profund envers els morts" i expressar la seva solidaritat amb el poble francés. Amb aquesta concentració han volgut reafirmar que "des de les nostres conviccions religioses i cíviques, el nostre desig és seguir fonamentant un espai comú d'integració, de comunicació i diàleg per a una societat justa, tolerant, acollidora i ben cohesionada". En el manifest també subratllen el seu compromís "amb la societat i amb l'objectiu de treballar per la Pau, la convivència, la llibertat i la democràcia".

L'acte, que ha comptat amb autoritats municipals, com la tinenta d'alcalde Meritxell Lluís, o el Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell, ha conclòs amb un minut de silenci en record de les víctimes.