Pablo Mitjans, quart júnior al Duatló de Muntanya de Sant Andreu de la Barca

18 de novembre del 2015
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Pablo Mitjans va aconseguir una meritòria quarta posició en la categoria júnior en el V Duatló de Muntanya de Sant Andreu de la Barca celebrat diumenge passat sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Mitjans va aturar el crono en 2h19’23”, crono que el va situar 119è en la general d’una prova que va dominar Albert Soley (T-Bikes Club Triatló), guanyador amb 1h32’20”. En l’apartat femení, Laura Terradas (Club Triatló Granollers) va imposar-se amb 1h57’27”.

El Natació Cicles Morenito va comptar amb un segon representant en aquesta prova, Jaume Gràcia, que va finalitzar en 92è lloc amb un temps de 2h08’57”.