Més de 180 persones participen al Mountain Festival de Matadepera

El festival va començar amb una festa de la cervesa i es van esgotar les existències

La Torre
17 de novembre del 2015
Actualitzat a les 7:23h
Amb una assistència de més de 180 persones, la primera edició del Mountain Festival de Matadepera, el passat dissabte 14 de novembre, va tenir una gran acollida entre els amants de la muntanya. 

Organitzat conjuntament per la regidoria de Cultura, la Germandat de Sant Sebastià, els Bombers Voluntaris de Matadepera, la JAM (Joves Associats de la Muntanyeta) i LaMountain Club, el festival va començar a les 6 de la tarda, amb una festa de la cervesa, en la qual es van esgotar les existències. 

A 2/4 de 9 va començar el passi de l’audiovisual de l’expedició que van fer els matadeperencs Èric Riba, Miquel Mas i Elies Coll al Perú, juntament amb altres membres del CTAC. La sala del Casal de Cultura va quedar petita per acollir la gran quantitat de persones que hi van assistir, entre els quals hi havia els pares i el germà d’Àlex Vicedo, un dels membres de l’expedició que va perdre la vida, el mes de juny passat, en una altra expedició del CTAC al Kirguizistan. 

A l’audiovisual projectat, elaborat per Èric Riba, hi ha molts fragments a on apareix el desaparegut Vicedo, fet que va ser especialment emotiu. En acabar el passi, l’alcaldessa de Matadepera i el regidor d’Esports Quico Sala van fer entrega del llibre “Matadepera: Veus i Mirades” als familiars de Vicedo, que van rebre un afectuós aplaudiment per part del públic assistent.

El Mountain Festival va acabar amb un sopar popular a la plaça del Casal de Cultura, que malgrat el fred, es va allargar fins a la matinada. 

Els organitzadors del festival estan molt satisfets de l’èxit d’aquesta primera edició i ja estan començant a pensar en la de l’any vinent.