El femení del Voleibol Terrassa mira ja el lideratge

Les egarenqus van guanyar a l'Ametlla del Vallés ()1-3)

16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:16h
El sènior femení del CV Terrassa va desplaçar-se fins a l'Ametlla del Vallés per a disputar la sisena jornada de la 4rt categoria catalana. Les egarenques, que es presentaven al partit com a segones de la competició, van revalidar les seves opcions per liderar la categoria amb una nova victòria, aquest cop per 1-3.

Les de Dobón i Guil, que encadenen 6 victòries en sis jornades, no van tenir la seva millor tarda de joc trobant-se en un partit complicat i trabat, en el que no van jugar al nivell d'aquesta temporada.

Moltes imprecisions i joc poc fluid van ser els indicador del partit, que en el primer set amb victòria de les egarenques ja mostrar un  ajustat 23-25. El segon, amb un 24-26 per a les visitants, va seguir mostrant nerviosisme i poca fluïdesa de les de Dobón i Guil, que ni realitzant canvis en les diferents línies semblaven trobar el camí del bon joc que aquesta temporada estan mostrant.

El tercer set, amb un 25-21 per a les local,s molt treballat des de la posició oposada amb atacs sobre les de 1 i 2 de les egarenques, van impossibilitar una sortida fluida del joc i fent que els nervis fossin més presents que en els altres sets fins a la derrota.

El quart i últi, amb un marcador de 18-25, va ser reflex del bon joc i l'ordre que els tècnics egarencs volem imprimir al joc del CV Terrassa. El treball de Judit Cantero en el bloqueig i un joc molt més intel·ligent de les de vermell van portar a la victòria final.

Amb aquest resultat, les egarenques ja han guanyat més partits que el total de la temporada passada i es mantenen en segona posició a 1 punt del CV Sant Fruitós que va tornar a vèncer en el seu partit contra la Escola Alemanya de Barcelona.

La propera jornada les noies del Terrassa la juguen al Pla de Bon Aire contra El Volei Blanes que aquesta temporada està realitzant un molt bon joc i es troba entre els 4 primers classificats.